AV-installaties

Stage Productions verkoopt AV-installaties van elke grootte en voor elke denkbare situatie. Van kleinere audio-installaties voor gebruik in een vergaderruimte tot complete narrowcasting systemen voor bijvoorbeeld in een congresgebouw. Onze installaties zijn samengesteld uit de beste hardwarecomponenten van gerenommeerde merken. We kunnen veel audiovisuele installaties leveren, inclusief software en engineering. Alles wordt bovendien op locatie door gekwalificeerd en goed opgeleid personeel geïnstalleerd.

Een 100% Betrouwbare techniek en een perfecte beleving

Vanzelfsprekend moet een AV-installatie technisch 100% betrouwbaar werken. Tegelijk is beleving in veel gevallen net zo belangrijk. Wij hebben een jarenlange ervaring en denken graag mee over de best passende AV-oplossing voor elke specifieke situatie. Een belangrijk aspect is ook de bediening. Die is bij al onze AV-installaties zo intuïtief mogelijk ingericht. De bediening is daardoor makkelijk, ook voor degene die er voor het eerst mee werken.

Toepassingsmogelijkheden van AV-installaties

Stage Productions levert een breed pakket aan apparatuur en diensten op het gebied van AV-techniek. Dat doen wij onder andere voor de volgende doelgroepen:

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten, gemeentes en organisaties leveren wij geluid-, licht en videosystemen voor interne presentaties. Bijvoorbeeld videoconferentie en andere audiovisuele oplossingen voor vergaderzalen en boardrooms. Denk daarbij ook aan het streamen van presentaties en draadloze verbindingen voor laptops.

Winkels

In winkels zijn audiovisuele technologie en display-communicatie haast niet meer weg te denken. Achtergrondgeluid, displays en ledwalls met reclame bieden heel veel mogelijkheden. Niet alleen om de shoppende klant het laatste nieuws te presenteren. Maar ook om een bijzondere verkoopbeleving te bieden.

• Scholen

Voor scholen realiseren wij eenvoudig te bedienen presentatie-oplossingen, maar ook complete narrowcasting-systemen. Scholen willen het beste onderwijsklimaat met duurzame techniek waar gemakkelijk mee te werken is.Wij adviseren over de audiovisuele mogelijkheden en de AV-toepassingen die daar het beste bij aansluiten.

service

Service staat voor ons centraal. Wij doen alles in eigen beheer en werken met een vast, goed opgeleid team. Stuk voor stuk hebben onze mensen passie voor hun vak. Ze denken in uitdagingen en pakken die met beide handen aan. Ons doel is de opdrachtgever tevredenstellen!