club silent

Onder de naam ‘Club Silent’ verhuren wij draadloze koptelefoonsystemen. Club Silent is dus perfect wanneer je met een groep van films, teksten of muziek wilt genieten, zónder geluidsoverlast te veroorzaken. Onze draadloze koptelefoonsystemen zijn dus ideaal voor feesten, films, talkshows, conferenties, rondleidingen, theater, discoparty’s, concerten en zelfs complete festivals.

Ieder zijn eigen perfecte geluid

Iedereen die deelneemt aan je evenement krijgt een eigen draadloze koptelefoon. De deelnemers kunnen zelf kiezen waar ze naar luisteren. Ze hebben keuze uit drie verschillende kanalen. Elk kanaal heeft een eigen kleur: zo kun je zien wie naar welk kanaal luistert. Bovendien kunnen ze het volume zelf regelen. Zo ervaren de deelnemers een perfecte geluidsbeleving. De gebruiksduur van de koptelefoon is ruim voldoende voor elk type event. De batterij gaat namelijk wel 8 tot 10 uur mee!

Een stil evenement

Geen geluidsoverlast! Dat maakt het organiseren van jouw evenement een stuk gemakkelijker. Met de koptelefoons van Club Silent zorg je niet alleen dat de omgeving geen geluidsoverlast heeft, maar ook de deelnemers zelf hebben nergens last van. Het systeem is namelijk ook toepasbaar op bijvoorbeeld een festival waar meerdere bands spelen. De deelnemers van het festival kunnen dan zelf kiezen naar welke band ze luisteren. Zo kiezen de gebruikers zelf hun favoriete muziek, zonder last te hebben van andermans geluid.

Niet alleen bij muziekevenementen, maar ook bij corporate events bieden de draadloze koptelefoons van Club Silent uitkomst. De deelnemers kunnen hier namelijk zelf een voorkeurstaal kiezen. Ideaal!

Maatwerk en service

Het maakt niet uit hoe groot of klein het evenement is wat je organiseert: Club Silent is goed thuis in het installeren en beheren van onze apparatuur. We verzorgen de complete installatie. Er is heel veel mogelijk bij Club Silent en hier denken we graag over mee. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan via het contactformulier.