Idee

Idee

Elk event begint met een idee. Het is onze kracht om dat idee tot in de puntjes uit te werken. Maar dat doen we wel samen. Daarom gaan we altijd eerst in gesprek. Waar komt het idee vandaan? Wat zijn de belangrijke zaken? Waarmee moeten we rekening houden? En wat is het doel? Zo krijgen we scherp waar we naartoe gaan werken? En zo weten we precies hoe wij het beste kunnen helpen.

Ontwerp en planning

Ontwerp en planning

Ligt de basis er, dan gaan we kijken naar de uitvoering. We gaan het idee vertalen naar een conceptplan. In dat conceptplan leggen we vast hoe we het idee technisch kunnen realiseren. Tegelijk kijken we naar de vormgeving. Die moet creatief goed aansluiten bij het idee. Vervolgens kijken we daar weer samen naar. Worden we het eens, dan maken we het definitieve projectplan.

Projectuitvoering

Projectuitvoering

Het definitieve projectplan ligt klaar. Het idee heeft vaste vorm gekregen. Dat is het moment voor de concrete uitvoering van het project. Stage Productions neemt die uitvoering volledig op zich. Met onze jarenlange ervaring en ons vakkundig personeel gaan we dat tot in de puntjes doen. Dat beloven we!

Tevredenheid

Tevredenheid

Gaan we de juiste kant op? Voldoet de projectuitvoering aan alle verwachtingen? Verloopt alles naar wens? Dat vinden wij belangrijk. En als we moeten bijsturen, dan doen we dat. We overleggen dan ook samen hoe. Want de wens van onze klant staat altijd centraal. Zo maken wij de cirkel rond en het event tot een succes. Dat zorgt voor een eindresultaat waar iedereen met trots naar kan kijken!