Zakelijke livestreams

Deel een zakelijk event met een livestream en iedereen kan eraan deelnemen. Tegelijkertijd en waar ook ter wereld. Livestreams zijn geschikt voor grote en kleine events. Van vergaderingen en trainingen tot congressen en productlanceringen. Ook interactieve livestreams zijn steeds belangrijker geworden. Het zorgt voor interactie met de kijkers via bijvoorbeeld polls of vragen. We werken onder andere met Microsoft Teams, Zoom en YouTube. Bij een klein event kunnen één of twee camera’s voldoende zijn. Wordt het groot, dan zijn meer camera’s een betere oplossing. Wij verzorgen alle soorten zakelijke livestreams en adviseren altijd welke apparatuur nodig is om de livestream zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Online open dag of ceremonie

Livestreams zijn natuurlijk niet alleen voor bedrijven en organisaties. Ze bieden ook uitkomst wanneer je mee wilt kijken met een evenement of gebeurtenis. Wij verzorgen regelmatig livestreams voor bijvoorbeeld open dagen op scholen en huwelijksceremonies. De livestream kan vanaf elke locatie door ons gerealiseerd worden. We leveren altijd maatwerk en brengen vooraf in kaart welke apparatuur nodig is voor een livestream die aan alle wensen voldoet.

Promotie- en instructiefilms

Een promotiefilm geeft een blik achter de schermen en dat is een geweldige manier om een bedrijf of organisatie op de kaart te zetten. Het creëert een mooie sfeer en stemming, zodat de kijker een positief gevoel krijgt. Wij hebben de vakmensen en de juiste apparatuur in huis om dat te realiseren.

Een instructiefilm is een effectief communicatiemiddel om iets te laten zien of uit te leggen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de werking van een apparaat en de uitleg van het bestelproces van een product. Wij maken ze voor allerlei doeleinden. Afhankelijk van de wensen en de soort instructiefilm maken we deze op locatie of in onze eigen studio. Wij beschikken over een eigen editing studio. Hier kunnen we de gemaakte video’s tot in de puntjes bewerken en afwerken.

Uitvaart

Soms komt het voor dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij een afscheidsdienst. Met een livestream wordt het voor familie en vrienden toch nog mogelijk om de ceremonie bij te wonen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de uitvaartdienst live te bekijken is voor iedereen, wereldwijd. Dit kan via je smartphone, tablet of computer. Zonder gedoe en in prachtige kwaliteit. Na afloop is de dienst zelfs nog terug te kijken. Geen zorgen over de privacy: de afscheidsdienst is enkel te bekijken via een privé link, die je zelf verspreidt.

Soms komt het voor dat een locatie te klein is voor het aantal mensen dat verwacht wordt. Dan zorgen wij ervoor dat de livestream op schermen vertoond wordt in een andere zaal of locatie.