Publieksevenementen

Wij verzorgen de creatieve en technische invulling van uiteenlopende publieksevenementen. Niets is bij ons standaard, wij leveren altijd maatwerk. Wij zorgen dat podium, overkapping, decor, belichting, geluidstechniek en overige visuele uitingen naadloos op elkaar aansluiten. Alles met het doel dat de bezoekers een ultieme beleving hebben.

Geluid, licht en video

Geluid, licht en video zijn onderdeel van alles wat we doen. Met de juiste en betrouwbare apparatuur zorgen we dat de techniek bij elk event vlekkeloos werkt. Onze vakbekwame technici weten ook alles van de nieuwste technische ontwikkelingen en creatieve toepassingen. Met hun kennis en ervaring zorgen zij voor een bijzondere beleving.

Podia

Een podium nodig? We plaatsen ze van enkele tot honderden vierkante meters. Van een eenvoudig podium voor een kleine presentatie tot podia voor grote evenementen. In de openlucht of overdekt en in elke gewenste uitvoering en afwerking. Veiligheid is een belangrijk aspect. Constructies worden door ons doorgerekend en we bouwen elk podium uitsluitend met gekeurde materialen.

Overkappingen

Wij plaatsen overkappingen voor zowel kleine events als voor grote buitenevenementen. Onze overkappingen zijn in elke gewenste afmeting en uitvoering leverbaar. Daardoor hebben wij voor elke situatie een passende oplossing. Elke overkapping voldoet aan de gestelde normen en wordt door ons vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en ook weer afgebroken.

Effects

Licht en geluid horen bij elk evenement. Maar special effects verrassen het publiek en zorgen voor hoogtepunten. Dat geldt zowel voor kleine als grote evenementen. Kies bij ons uit een breed aanbod aan special effects. Van confetti-, rook-, vuur- en CO2-effecten tot grote vuurwerk- en lasershows. Stuk voor stuk blikvangers waar het publiek nog lang over na zal praten