Hybride Bedrijfspresentatie

Presentaties

Stage Productions heeft alle apparatuur en hulpmiddelen in huis om een vlekkeloze presentatie neer te zetten. Van professioneel licht-, geluids- en videomateriaal tot een podium in elke gewenste uitvoering. Maatwerk en ontzorgen staan bij ons voorop. Dat maakt het organiseren van een presentatie die echt indruk maakt heel makkelijk.

(Bedrijfs)openingen

De bouw of verbouwing is klaar. Tijd voor de officiële opening. Voor een verrassende opening is maatwerk en creativiteit nodig. Daar ligt de kracht van Stage Productions. Wij denken mee en doen een voorstel op maat. Vervolgens leveren en installeren wij alles op het gebied van aankleding en techniek. Onder andere alle audiovisuele middelen, podia, partytenten, meubilair, en andere diverse decoraties.

Personeelsfeesten

Op zoek naar een verrassend idee voor een onvergetelijk personeelsfeest? Wij leveren 100% maatwerk. Schakel ons in voor professionele licht- en geluidstechniek en een aankleding die verdergaat dan de verwachting. Wij toveren elke ruimte om tot een feestruimte. Wanneer de gasten binnenkomen, geeft dit een echt WOW-effect. Daar zorgen wij wel voor!

Congressen

Een congres moet een boodschap overbrengen die aankomt bij de deelnemers. Een goede, heldere presentatie is een voorwaarde. Maar de boodschap komt pas echt over met de juiste AV-techniek en belichting. Een prachtig podium en de juiste aankleding maken het geheel nog krachtiger. Wij adviseren daarin graag en kunnen alle apparatuur en materialen leveren om een blijvende indruk te maken.

Beurzen/Beurstands

Bij een beurs draait alles om het trekken en vasthouden van de aandacht van bezoekers. Daarbij speelt de juiste uitstraling van de beursstand een belangrijke rol. Wij maken beursstands in elke maat en met elke gewenste uitstraling. Naast een sfeervolle aankleding zijn ook het licht, geluid, en de videotechniek bij ons in goede handen.